Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KARIE (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Karie

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Karie

HD
Karie gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 13 stemmen
Malayalam · 2015 ( IN ) · AL · Komedie, Drama, Familie · 103 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Karie"?

Karie online kijken - Gopu Kesav Menon (Hindoestaanse upper cast) en Bilal (Moslim) reizen van het zuiden naar het noorden en onderweg bezoeken ze het huis van Dineshan (scheduled cast) die een werknemer is van Gopu. Wanneer ze het huis bereiken worden er voorbereidingen getroffen voor een offer aan een nabijgelegen tempel in de vorm van een mythische dansvorm genaamd karinkaliyattam (karie). Ze overhandigen wat geld aan Dineshan's vader.De pardox is dat dit geld wordt gebruikt om de dans uit te voeren als een offer aan de godin om een permanent visum te krijgen in Gopu's bedrijf dat Gopu gemakkelijk kan geven als hij besluit. U kunt Karie kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in malayalam. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Karie (2015)

Cast: Ram Mohan.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Naranipuzha Shanavas.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama, Familie

2015

103 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Karie

Naranipuzha Shanavas.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Eye2Eye Film Production.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Karie

Geproduceerd door Naranipuzha Shanavas.

FILM KIJKEN Karie

Karie streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Karie heeft een geschatte lengte van 103 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in malayalam in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Karie (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Karie met originele screenplay in malayalam, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Naranipuzha Shanavas. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 13 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Karie: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!