Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KAHWIN 5 (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Kahwin 5

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Kahwin 5

HD
Kahwin 5 gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 23 stemmen
Engels · 2012 ( MY ) · AL · Komedie · 81 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kahwin 5"?

Kahwin 5 online kijken - een romantische komedie over polygamie in Maleisië. Het verhaal gaat over een succesvolle zakenman in plastic bow uit Perak, bekend als Dr K, die al vier vrouwen heeft, allemaal uit verschillende staten: Saadiah uit Selangor, Sahara uit Kelantan, Monalisa uit Negeri Sembilan en Mimi uit Sabah. De grote familie leidt een gelukkig en vredig leven, totdat Dr K onder invloed van Rahim, zijn chauffeur en nummer één sukkel, betrokken raakt bij een schandaal met Farra, de zus van een gangsterhoofd, Cico. Hierdoor wordt Dr K gedwongen te kiezen van wie van zijn vrouwen hij gaat scheiden om met Farra te trouwen, of hij riskeert zijn leven te verliezen. Classificatie: 18. U kunt Kahwin 5 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kahwin 5 (2012)

Cast: Usop Wilcha, Dian P. Ramlee, Adrea Abdullah, Norish Karman, Fizz Fairuz, Sofi Jikan, Anzalna, Ruzzlan Abdullah, Dato' Chef Hj Ismail Ahmad, Adam Faiz, Jalil Hamid, Zain Hamid en Roslan Salleh.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nizam Zakaria.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2012

81 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Maleisië Maleisië

Ads
SCREENWRITER Kahwin 5

Fairul Nizam Ablah en Nizam Zakaria.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Mohd Shaufe Bin A. Wahib.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Showbiz Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Kahwin 5

Geproduceerd door Razif Kasmar en Jaja Nadzir.

FILM KIJKEN Kahwin 5

Kahwin 5 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kahwin 5 heeft een geschatte lengte van 81 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kahwin 5 (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Kahwin 5 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Maleisië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nizam Zakaria. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 23 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Awak Nak Kahwin Dengan Saya?2014MaleisAwak Nak Kahwin Dengan Saya?
Kerja Kahwin2017MaleisKerja Kahwin
Kahwin 5: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!