Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KAGHAZE KHOROOS NESHAN (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Kaghaze Khoroos Neshan

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Kaghaze Khoroos Neshan

HD
Kaghaze Khoroos Neshan gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 16 stemmen
Engels · 2012 ( IR ) · AL · Drama, Familie · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kaghaze Khoroos Neshan"?

Kaghaze Khoroos Neshan online kijken - Deze film volgt de inspanningen van drie kinderen, afkomstig uit kansarme gezinnen. Het zijn kleine kinderen met grote hoop en dromen. Amir is een jongen die bij zijn moeder en zus woont. Hij verkoopt kranten om zijn familie te helpen met de dagelijkse uitgaven. Op een dag leest hij een krant en besluit hij mee te doen aan een schilderwedstrijd. De naam van de krant waarvoor hij gaat schilderen, is 'Rooster Trademark'. Ali is Amirs beste vriend. Zijn passie is voetbal en hij werkt in een bakkerij. Elke dag, tussen zijn banen door, gaat hij naar een voetbalveld waar jonge jongens trainen om profvoetballer te worden. Maryam is Amirs zus. Zij is een creatief meisje en droomt ervan filmmaker te worden. Zullen de drie erin slagen hun doelen te bereiken?. U kunt Kaghaze Khoroos Neshan kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kaghaze Khoroos Neshan (2012)

Cast: Parnia Alipanahi, Roya Bakhtiyari, Danial Ebadi, Nima Ensafian, Shayan Jalali, Narges Milani, Shahram Poorasad, Shahram Pourassad en Alireza Samimi-Moghadam.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Maryam Milani.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Familie

2012

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Iran Iran

Ads
SCREENWRITER Kaghaze Khoroos Neshan

Maryam Milani.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ali Loghmani.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Kaghaze Khoroos Neshan

Muziek gecomponeerd door Arya Aziminejad.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Kaghaze Khoroos Neshan

Geproduceerd door Mohammad Nikbin.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Visual Media Institute.

FILM KIJKEN Kaghaze Khoroos Neshan

Kaghaze Khoroos Neshan streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kaghaze Khoroos Neshan heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kaghaze Khoroos Neshan (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Kaghaze Khoroos Neshan met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Iran, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Maryam Milani. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 16 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Kaghaze Khoroos Neshan: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!