Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

KAFES (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Kafes

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.037

Kafes

HD
Kafes gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1458 stemmen
Turks · 2015 ( TR ) · AL · Drama · 117 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Kafes"?

Kafes online kijken - 1980. Het zijn turbulente tijden voor Turkije. Op 12 september plegen de militairen opnieuw een staatsgreep, ditmaal onder leiding van Kenan Evren. Daarvoor volgden de politieke coalities elkaar snel op, terwijl de economie zwaar leed onder de terreur van zowel extreem links als extreem rechts. U kunt Kafes kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Turks. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Kafes (2015)

Cast: Ismail Hacioglu, Sefik Onatoglu, Nilay Duru, Baris Küçükgüler, Firat Sahin, Melda Arat Mutlu, Erdal Cindoruk, Murat Ercanli, Fatih Dogan, Murat Çaglar, Cem Sultan Karabulut, Mine Dogan, Turgay Atalay, Janberk Nak en Tolga Yüce.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mahmut Kaptan.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

117 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Turkije Turkije

Ads
SCREENWRITER Kafes

Bektas Topaloglu en Lütfü Sehsuvaroglu.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Yusuf Akkus.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Joy PR Yapim.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Kinostar Filmverleih.

FILM KIJKEN Kafes

Kafes streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Kafes heeft een geschatte lengte van 117 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Turks in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Kafes (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Kafes met originele screenplay in Turks, geproduceerd in Turkije, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mahmut Kaptan. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1458 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Kafes: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!