FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

JUNTOS (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Juntos

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Juntos

HD
Juntos gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2009 ( MX ) · +16 · Drama · 73 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Juntos"?

Juntos online kijken - De vlucht van de hond huis, samen genoemd, wordt nog verergerd door het gebrek aan stromend water en schade aan de koelkast: dit zijn de omstandigheden voor het paar van Gabino en Luisa gaan leven onhandig en onvast in zijn appartement Mexico Stad. Paco, een vriend van Gabino, voegt overigens ook voor huisvesting. Alles lijkt mis te gaan en de situatie een eindpunt bereikt. In de tijd dat het leven in het huis verschijnt als onhoudbaar, maar een grote stap gebeurt in het buitenland, een picknickplaats aan de rand van de stad van Mexico ; waar Gabino zorgt ervoor moeten Samen toevlucht hebben genomen. En terwijl in deze nieuwe ruimte van de protagonisten nauwelijks spreken, geeft de indruk dat er een diepgaande verandering is geweest? In hen en in hun relaties? dat er niets zal ooit meer hetzelfde zijn, als de mogelijkheid van elkaar te blijven was steeds onzekerder. ( gewonnen uit BAFICI.gov.ar ). U kunt Juntos kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Juntos (2009)

Cast: Gabino Rodríguez, Luisa Pardo en Francisco Barreiro.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nicolás Pereda.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2009

73 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico

Ads
SCREENWRITER Juntos

Nicolás Pereda.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Alejandro Coronado.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Coproducción México-Canadá; FiGa Films.

FILM KIJKEN Juntos

Juntos on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Juntos heeft een geschatte lengte van 73 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Juntos (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Juntos met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Mexico, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nicolás Pereda. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Blended2014EngelsBlended
Et si on vivait tous ensemble?2011FransEt si on vivait tous ensemble?
Ensemble c'est trop2010FransEnsemble c'est trop
Juntos para siempre2010EngelsJuntos para siempre
You Lucky Dog2010EngelsYou Lucky Dog