Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

JIDIN SENGAL (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Jidin Sengal

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Jidin sengal

HD
Jidin Sengal gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2012 ( MY ) · AL · Komedie · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Jidin Sengal"?

Jidin Sengal online kijken - Jidin Sengal' wordt beschreven als een rom-com die zich richt op de 'glamourwereld' van figuranten in de Maleisische filmindustrie die het allemaal proberen te maken. Als kind hield Jidin van de podiumkunsten en hij was bevriend met een meisje dat Piah heette. Ze konden echter niet samen zijn en als volwassene dacht Jidin altijd aan haar. Op een dag gaat Jidin naar de stad om te proberen haar te vinden en ontmoet in plaats daarvan Bob Dobot, een veteraan als figurant. Bob neemt Jidin onder zijn hoede en met de hulp van een hiphopartiest wannabe uit Terengganu genaamd Jay-Z, krijgen ze eindelijk een kans om een film te maken. Op de set van de film ontmoet Jidin een meisje dat op Piah lijkt, Amy genaamd. U kunt Jidin Sengal kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Jidin Sengal (2012)

Cast: Along Cham, Angah Raja Lawak, Jue Aziz, Elai Faezah, Zachery Francis, Azrul Zaidi, Ernie Chen, Natalie, Amyza Aznan en Norman Hakim.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nur Esmi Zahara Bt Yusof.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2012

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Maleisië Maleisië

Ads
SCREENWRITER Jidin Sengal

Nur Esmi Zahara Bt Yusof.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Indra Che Muda.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Outloud Studios.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Jidin Sengal

Geproduceerd door Lili Salhani Bt Ismail en Ernie Chen.

FILM KIJKEN Jidin Sengal

Jidin Sengal streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Jidin sengal heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Jidin Sengal (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Jidin Sengal met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Maleisië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nur Esmi Zahara Bt Yusof. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Jidin sengal: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!