FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

IRONSIDES (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Ironsides

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 816

Ironsides

HD
Ironsides gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 23 stemmen
Engels · 2009 ( US ) · AL · Drama · 88 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ironsides"?

Ironsides online kijken - Geregisseerd door Joel A. Greenberg, Toliver Crisp hoofd van de cast van deze film van de VS, met een script in het Engels, waarvan de presentatie aan het publiek was gepland voor 2009. U kunt Ironsides kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ironsides (2009)

Cast: Toliver Crisp, Dean Ricca, Dalton Koike, Mark Munford, Dylan Bethel, Emme Eve Hertz, Devin Eldridge, Kim Barlow, Andrew Lee, Aubrey Nelson, Parker Joy Williams, Madeline Williams, Bryan McKeon, Mark Vashro, Scott Isbell en Dominic Luoni.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Joel A. Greenberg.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2009

88 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Ironsides

Doug Klozzner en Joel A. Greenberg.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jim Cummings.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Ironsides

Muziek gecomponeerd door Will Musser.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Jomar Motion Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Ironsides

Geproduceerd door Joel A. Greenberg, Franklin Ashley Triffletti, Nino DeLaCruz, Archana D. Naran, Johnny Wowk, Johnny Bonacci, Nino De La Cruz, Bash Naran, John Rodas, F. Ashley Triffletti en Deepak Naran.

FILM KIJKEN Ironsides

Ironsides on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ironsides heeft een geschatte lengte van 88 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ironsides (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Ironsides met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Joel A. Greenberg. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 23 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Ironsides: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!