FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

INFESTACIÓN (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Infestación

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 806

Infestación

HD
Infestación gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Engels · 2009 ( US ) · +16 · Horror, Komedie, Actie · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Infestación"?

Infestación online kijken - Cooper wakker gedesoriënteerd in zijn kantoor, voel me zwak, misselijk, en is omgeven door een soort spinnenweb. De wereld is overgenomen door een soort van gigantische insecten uit een andere wereld. Cooper voegt zich bij een groep van overlevenden onder die sexy Sarah ontdekt om de monsters te worden geconfronteerd. Hoewel de situatie hopeloos is, kan onze held niet nalaten om zijn nieuwe emotioneel probleem na te streven als hij vecht voor zijn leven. U kunt Infestación kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Infestación (2009)

Cast: Chris Marquette, Ray Wise, Brooke Nevin, Linda Park, Jim Cody Williams, Deborah Geffner, Efram Potelle, Diane Gaeta, Mike Straub en Bru Muller.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Kyle Rankin.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Komedie, Actie

2009

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Infestación

Kyle Rankin.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Thomas E. Ackerman.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Infestación

Muziek gecomponeerd door Steven Gutheinz.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Exoskeleton Pictures, Heavy Duty Entertainment en Icon Productions.

FILM KIJKEN Infestación

Infestación on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Infestación heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Infestación (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Infestación met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Kyle Rankin. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Infestation2009EngelsInfestation