Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

IF ONLY EVERYONE (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

If Only Everyone

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

If Only Everyone

HD
If Only Everyone gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 180 stemmen
Russisch · 2012 ( AM ) · AL · Drama, Oorlog · 98 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "If Only Everyone"?

If Only Everyone online kijken - Een mooi meisje genaamd Sasha uit Rusland komt naar Armenië. Geboren tussen een Russische vader en Armeense moeder, is Sasha op zoek naar het graf van haar vader die stierf in de Karabach oorlog. Karabach, dat het grondgebied was van de Azerbeidzjaanse Republiek tijdens het uiteenvallen van de Sovjet-Unie, heeft veel Armeense inwoners. In die tijd eisten de Armeniërs hun onafhankelijkheid van de Azerbeidzjaanse Republiek en het daaropvolgende conflict veroorzaakte veel slachtoffers. Ook veel Russische soldaten verloren hun leven in de oorlog. Het conflict duurt nog steeds voort. Deze film is een naschrift van een historische gebeurtenis die plaatsvond in het begin van de jaren 1990 en over een nog steeds lopend conflict. In de scène dat de camera rustig de grens oversteekt vanuit Armenië, toont de regisseur een beeld van de mensen die met elkaar communiceren ondanks hun eigen verwondingen in plaats van dat de een een geweer richt op de andere kant. U kunt If Only Everyone kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Russisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS If Only Everyone (2012)

Cast: Katya Chitova, Michael Poghosian, Vahagn Simonyan, Mher Levonyan, Karen Dzhangiryan, Yevgenia Mkrtumyan, Rudolph Ghevondyan, Armine Poghosyan, Karen Tsaturyan, Alyosha Asryan, Arman Vaneskehyan, Anush Mirzoyan, Trdat Makaryan en Hamlet Gyurzadyan.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nataliya Belyauskene.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Oorlog

2012

98 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Armenië Armenië

Ads
SCREENWRITER If Only Everyone

Michael Poghosian en Theresa Varzhapetyan.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ivan Barkhvart.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK If Only Everyone

Muziek gecomponeerd door Vahagn Hayrapetyan.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ If Only Everyone

Geproduceerd door Michael Poghosian.

FILM KIJKEN If Only Everyone

If Only Everyone streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film If Only Everyone heeft een geschatte lengte van 98 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Russisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

If Only Everyone (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film If Only Everyone met originele screenplay in Russisch, geproduceerd in Armenië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nataliya Belyauskene. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 180 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

If Only Everyone: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!