Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HOU NIAO LAI DE JI JIE (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Hou niao lai de ji jie

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Hou niao lai de ji jie

HD
Hou niao lai de ji jie gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 30 stemmen
Chinees · 2012 ( TW ) · AL · Drama · 108 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hou niao lai de ji jie"?

Hou niao lai de ji jie online kijken - Aan de oppervlakte is Min een man die een droomleven leidt. Hij ziet er goed uit, heeft een baan waar hij gepassioneerd over is in het Taipei vogel conservatorium en een liefhebbende vrouw. De expert van de Black-winged Stilt herbergt echter donkere stormen van binnen. Er is dagelijks groeiende spanning tussen hem en zijn vrouw over gezinsplanning. Hij en zijn broer, die ooit op goede voet stonden, hebben elkaar jarenlang koud gelaten. Last is het verleden dat hij achterliet om op te klimmen naar waar hij nu is. Alle spanning komt vrij en chaos wordt ontketend wanneer een crisis hem terugbrengt naar zijn oude huis Yun-Ling, de stad waar hij vandaan komt. Ondertussen, onbewust van het leven van de man die hen bestudeert, zetten de migrerende Stilts hun jaarlijkse ritueel voort. Verborgen in hun vederlichte acties ligt een boodschap van liefde te wachten op Min en zijn familie om ontdekt te worden. U kunt Hou niao lai de ji jie kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Chinees. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hou niao lai de ji jie (2012)

Cast: Sheng-hao Wen, Bianca Bai, Kaiser Chuang, Helen Thanh Dao, Bai-Hui Chang, Meng-Chieh Kao, Julianne Chu, ThuTrinh Tran, Yi-Ting Wu, Jie-Fei Huang en Chun-Keng Hsu.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Yin-chuan Tsai en Isaac Li.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

108 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Taiwan Taiwan

Ads
SCREENWRITER Hou niao lai de ji jie

Yin-chuan Tsai.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Hsin-Hua Feng.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Hou niao lai de ji jie

Geproduceerd door Chi-Yung Yang en Isaac Li.

FILM KIJKEN Hou niao lai de ji jie

Hou niao lai de ji jie streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hou niao lai de ji jie heeft een geschatte lengte van 108 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Chinees in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hou niao lai de ji jie (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Hou niao lai de ji jie met originele screenplay in Chinees, geproduceerd in Taiwan, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Yin-chuan Tsai en Isaac Li. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 30 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Dang Ai Lai De Shi Hou2010ChineesDang Ai Lai De Shi Hou
Hou Lai De Wo Men2018ChineesHou lai de wo men
Yao jie huang hou1995ChineesYao jie huang hou
Yuan zhou jie huang hou1995Yuan zhou jie huang hou
Hero of Hong Kong 19491994EngelsYi jiu si jiu: Jie hou ying xiong zhuan
Hou niao lai de ji jie: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!