Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HORTENSIA (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Hortensia

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Hortensia

HD
Hortensia gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 59 stemmen
Spaans · 2015 ( AR ) · AL · Komedie · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hortensia"?

Hortensia online kijken - Hortensia's vader wordt geëlektrocuteerd met de koelkastdeur; ze wordt ontslagen van haar werk; ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt met haar beste vriendin. Wanhopig volgt ze de doelen die ze schreef toen ze veertien was: 'trouwen met een jongen die blond is zoals mijn vader en de mooiste schoen ter wereld ontwerpen'. De dingen zullen alleen maar erger worden zolang ze niet naar haar ware ik luistert. U kunt Hortensia kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hortensia (2015)

Cast: Camila Romagnolo, Agustin Scalise, David Szechtman, Simón, Gonzalo Urtizberéa, Paula Carruega, Martín Policastro, Marcelo Chirinos, Ximena Banus, Fernando Rossaroli, Maitina De Marco, Denise Groesman, Diego Lublinsky en Graciela Martinelli.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Diego Lublinsky en Álvaro Urtizberea.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2015

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië

Ads
SCREENWRITER Hortensia

Alicia Giménez Guspí.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Guido Lublinsky.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Hortensia

Muziek gecomponeerd door Panchi Quesada.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Vista Sur Films S.r.l. en Instituto Nacional de Cine en Artes Audiovisuales (INCAA).

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Hortensia

Geproduceerd door Guido Lublinsky, Diego Lublinsky, Mauricio Heredia, David Bisbano en Álvaro Urtizberea.

FILM KIJKEN Hortensia

Hortensia streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hortensia heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hortensia (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Hortensia met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Diego Lublinsky en Álvaro Urtizberea. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 59 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Hortensia: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!