Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HIGH TIDE (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

High Tide

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.013

High Tide

HD
High Tide gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 59 stemmen
Engels · 2015 ( GB ) · AL · Drama · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "High Tide"?

High Tide online kijken - High Tide is de debuutfilm van Long Arm Films. Het vertelt het verhaal van Bethan (Melanie Walters) die op een dag de gebroken relatie met haar tienerzoon Josh (Samuel Davies) moet herstellen. Nadat Bethan hem van school heeft gehaald, rijdt ze met hem de korte afstand naar de prachtige kustlijn van Gower in Zuid-Wales waar de twee openlijk met elkaar kunnen praten, zonder afleiding, voor misschien wel de eerste keer ooit. Na een aantal verontrustende onthullingen die hun beider levens voor altijd zullen veranderen, belanden de twee op een feestje van Tess (Claire Cage) waar ze getuige zijn van een werkelijkheid die heel anders is dan die van henzelf. High Tide is een ontroerend, krachtig en teder portret van een vitale vierentwintig uur in het leven van twee mensen. Het is een verhaal van liefde, vergeving en verandering. U kunt High Tide kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS High Tide (2015)

Cast: Melanie Walters, Samuel Morgan-Davies, Claire Cage, Charlotte Mulliner, Rhys Isaac-Jones, Keiron Self, Julie Barclay, Tom Cornish, Lynne Seymour, Gerald Tyler, Tom Walker, Lee Mengo, Luke Elliot Bridgeman en Clare Hingott.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door James Gillingham en Jimmy Hay.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
SCREENWRITER High Tide

James Gillingham en Jimmy Hay.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Christopher Lang.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK High Tide

Muziek gecomponeerd door Matt Harding.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Long Arm Films en Anthology Media Group.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ High Tide

Geproduceerd door Melanie Walters, James Gillingham, Mal Pope, Ross Bliss, Andy Brunskill, Amanda Murphy, Bob Benton, Jimmy Hay en Edward Thomas.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Long Arm Films.

FILM KIJKEN High Tide

High Tide streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film High Tide heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

High Tide (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film High Tide met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van James Gillingham en Jimmy Hay. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 59 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Reef 2: High Tide2012EngelsThe Reef 2: High Tide
High Tide1987EngelsHigh Tide
High Tide1947EngelsHigh Tide
Marea alta2020SpaansHigh Tide
Boys Feels: High Tide2021DuitsBoys Feels: High Tide
High Tide: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!