Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HÉNAUT PRÉSIDENT (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Hénaut Président

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Hénaut président

HD
Hénaut Président gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 20 stemmen
Frans · 2012 ( FR ) · AL · Komedie · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Hénaut Président"?

Hénaut Président online kijken - Het communicatiebureau van Thierry Giovanni, vastbesloten om de politiek als springplank voor zijn reputatie te gebruiken, gaat in zee met Pierre Hénaut, een kleine provinciale volksvertegenwoordiger en bovenal een onwaarschijnlijke presidentskandidaat. Thierry en zijn medewerkers, Noémie, Fred en Olivier, zijn ervan overtuigd dat ze van hem een politiek-mediabeest kunnen maken. Ze weten hoe ze alles moeten verkopen, dus waarom hem niet? Om hem hoger in de peilingen te krijgen, zullen ze niet aarzelen om de meest dubieuze methoden te gebruiken... U kunt Hénaut Président kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Hénaut Président (2012)

Cast: Michel Muller, Olivier Gourmet, Robinson Stévenin, Frédéric Scotlande, Noémie De Lattre, Olivier Charasson, Aurore Broutin, Vittoria Scognamiglio, Esther Comar, Julien Allouf, Rémy Roubakha, Eloïse Dogustan, Augustin Michaud en Daniel Martin.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Michel Muller.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2012

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Hénaut Président

David Elkaïm, Michel Muller en Antoine Benguigui.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Vincent Muller.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Hénaut Président

Muziek gecomponeerd door Michel Korb.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Jhol & Sons, Centre National du Cinéma et de l'Image Animée, La Région Île-de-France, Pepino Productions, Cat Studios Productions, Saga Film (I), Bandits Productions, Pôle Cinéma de la Région Limousin, Axel Films en Hoche Artois Images.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Hénaut Président

Geproduceerd door Michel Muller, Philippe Dupuis-Mendel, Jean-Jacques Neira, Jean-Philippe Julia, Jacques Font, Vanessa Bertin, Hubert Toint, Guillaume Colboc en Christophe Cervoni.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door CTV International.

FILM KIJKEN Hénaut Président

Hénaut Président streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Hénaut président heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Frans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Hénaut Président (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Hénaut Président met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Michel Muller. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 20 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
African President2015EngelsAfrican President
La parade du président Salengro à Toulouse pour célébrer l'annexion de l'Occitanie par Groland2014FransLa parade du président Salengro à Toulouse pour célébrer l'annexion de l'Occitanie par Groland
Sweet Micky for President2015EngelsSweet Micky for President
The President2014EngelsThe President
JFK: A President Betrayed2013EngelsJFK: A President Betrayed
Hénaut président: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!