Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HALIM MUNAN (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Halim Munan

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Halim Munan

HD
Halim Munan gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 6 stemmen
Engels · 2012 ( MY ) · AL · Komedie, Drama, Horror · 121 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Halim Munan"?

Halim Munan online kijken - Halim bin Munan (Fizo Omar) wordt altijd gepest door zijn vrienden vanwege zijn rechtlijnige persoonlijkheid en zijn vreemde naam, wat onzichtbaar betekent in het Maleis. Tot overmaat van ramp denkt Halim dat hij onzichtbaar is. Zijn leven neemt een wending wanneer hij ten onrechte wordt beschuldigd van onfatsoenlijk gluren naar Suriyati (Fiza). Om zijn naam te zuiveren, gaat Halim naar een sjamaan genaamd Wak Mali. Wanneer hij echter met Wak Mali probeert te praten, is deze laatste in de war omdat Halim echt onzichtbaar is. De reden voor zijn plotselinge hachelijke situatie is een speciale doek die Halim uit een nabijgelegen graf heeft gestolen. De doek maakt hem 24-7 onzichtbaar, wat er ook voor zorgt dat de dorpelingen Halim verdenken nadat er verschillende vreemde en onverklaarbare incidenten hebben plaatsgevonden. Wat zal er nu met Halim gebeuren?. U kunt Halim Munan kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Halim Munan (2012)

Cast: Fizo Omar, Zul Suphian, Lan Zailan, Wan Hanafi Su, Khatijah Tan, Zami Ismail, Hamid Gurkha, Epy Kodiang, Intan Ladyana, Gbob Raja Lawak, Syuk Raja Lawak, Puteri Mardiana en Musly Ramli.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Hashim Rejab.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama, Horror

2012

121 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Maleisië Maleisië

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Mohamad Ridhuwan Zainal Abidin.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Halim Munan

Muziek gecomponeerd door Trabye.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Metrowealth Movies Production.

FILM KIJKEN Halim Munan

Halim Munan streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Halim Munan heeft een geschatte lengte van 121 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Halim Munan (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Halim Munan met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Maleisië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Hashim Rejab. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 6 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Halim2006ArabischHalim
Halim Munan: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!