Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HABIB AL-ARDH (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2015

Habib Al-Ardh

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Habib Al-Ardh

HD
Habib Al-Ardh gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 25 stemmen
Engels · 2015 ( KW ) · AL · Biografische, Drama · 129 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Habib Al-Ardh"?

Habib Al-Ardh online kijken - Een biografische film over een Koeweitse dichter (Fayeq Abdul Jaleel) die het slachtoffer werd tijdens de Golfoorlog in 1991 en hoe hij in zijn leven worstelde om de jongere generaties te inspireren en zijn boodschappen over te brengen door het schrijven van gedichten en liedjes. U kunt Habib Al-Ardh kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Habib Al-Ardh (2015)

Cast: Dhari Abdulredah, Faisal Al-Ameeri, Jamal Al-Radhan, Razi Al-Shatti, Abdullah Al-Turkumani, Mishari Almujaibl, Latifa Almujren, Abdullah Altararwah, Hanan Mahdi, Ali Muhsen en Shouq.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ramadan Khasrouh.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Biografische, Drama

2015

129 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Koeweit Koeweit

Ads
SCREENWRITER Habib Al-Ardh

Razi Al-Shatti en Ramadan Khasrouh.

FILM KIJKEN Habib Al-Ardh

Habib Al-Ardh streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Habib Al-Ardh heeft een geschatte lengte van 129 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Habib Al-Ardh (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Habib Al-Ardh met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Koeweit, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ramadan Khasrouh. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 25 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Willkommen bei Habib2013DuitsWillkommen bei Habib
El-Qarmuti fi Ardh el-Nar2017ArabischEl-Qarmuti fi Ardh el-Nar
Ardh Satya1983HindiArdh Satya
Habib Al-Ardh: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!