Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

GWAI TAM (THE UNBELIEVABLE) (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Gwai Tam (The Unbelievable)

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 860

Gwai Tam (The Unbelievable)

HD
Gwai Tam (The Unbelievable) gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 11 stemmen
Engels · 2009 ( HK ) · +16 · Horror · 80 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Gwai Tam (The Unbelievable)"?

Gwai Tam (The Unbelievable) online kijken - Gebaseerd op de populaire tv- paranormale Hong Kong dezelfde naam, The Unbelievable is een documentaire film die het publiek meeneemt naar de donkere regio ... en daarbuiten !. Ingedeeld in categorie III voor zijn schokkende scènes van horror, brutaliteit en naaktheid, werkelijkheid worden tv-film is voorzien van extreme inhoud dat maakt de tv-versie kijken tam in vergelijking. Met de beroemde feng shui meester Szeto Fat Ching in de titel, de prachtige gastheer van Rachel Chan programma en de productie-team zijn in een diep angstaanjagende reis naar Zuidoost-Azië. Ze breken alle taboes te plaatsen in Thailand en Maleisië, waar ze gevallen van bovennatuurlijke karakter hebben gemeld te onderzoeken, waardoor het publiek in een lijkenhuis en andere sites van spookachtige gebeurtenissen. De regisseur Chan Tat - Nin vakkundig bewerkte scènes van ontmoetingen met het occulte, met inbegrip van zwarte magie, exorcisme, hekserij, geest bezit, vrolijke mensen, het Ouija bord, en spookachtige verschijningen .. U kunt Gwai Tam (The Unbelievable) kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Gwai Tam (The Unbelievable) (2009)

Cast: Szeto Fat-Ching, Rachel Chan en Priscilla Wong.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Chan Tat-Nin.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

2009

80 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Hong Kong Hong Kong

Ads
SCREENWRITER Gwai Tam (The Unbelievable)

Fong Sai-Keung.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Sundream Motion Pictures.

FILM KIJKEN Gwai Tam (The Unbelievable)

Gwai Tam (The Unbelievable) streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Gwai Tam (The Unbelievable) heeft een geschatte lengte van 80 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Gwai Tam (The Unbelievable) (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Gwai Tam (The Unbelievable) met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Hong Kong, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Chan Tat-Nin. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 11 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Gwai Tam2009ChineesGwai Tam
Gwaai taam din ying liu gwai (The Unbelievable: Channeling The Spirits)2012EngelsGwaai taam din ying liu gwai (The Unbelievable: Channeling The Spirits)
Unbelievable!!!!!2018EngelsUnbelievable!!!!!
Tam-yog-eui je-gug2014KoreaansTam-yog-eui je-gug
Çok uzun bir hikayenin tam ortasi2013TurksÇok uzun bir hikayenin tam ortasi
Gwai Tam (The Unbelievable): U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!