Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

GAOBIE (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Gaobie

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Gaobie

HD
Gaobie gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 18 stemmen
Chinees · 2015 ( CN ) · AL · Drama · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Gaobie"?

Gaobie online kijken - Deze film drukt gevoelens uit op een zeer obscure manier. Het presenteert een schijnbaar saaie tijdsperiode om het verhaal van twee generaties te vertellen. Een jong meisje dat verward is over wat haar te wachten staat, wordt naar Engeland gestuurd om onderwijs te krijgen vanaf haar kindertijd. Ze geeft zich over aan cyberliefde en kan zich niet ontworstelen aan de pijnlijke affaire. Een vader van middelbare leeftijd die verbijsterd is over de dood, verliet zijn geboortestad naar Peking toen hij jong was. Hij voelt zich hulpeloos over de status quo van de staatsfilmstudio. Gekweld door een terminale ziekte, geeft hij de hoop op om verder te leven. U kunt Gaobie kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Chinees. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Gaobie (2015)

Cast: Tumen, Liya Ai, Degena Yun en Bayaneruul.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Degena Yun.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

China China

Ads
SCREENWRITER Gaobie

Degena Yun.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Sai Ma en Zhenglun Mu.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Gaobie

Muziek gecomponeerd door Bin He.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Gaobie

Geproduceerd door Yin Cao, Huijun Zhang, Yanming Zhao, Fei Xie, Lisi Mai en Jianhong Yu.

FILM KIJKEN Gaobie

Gaobie streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Gaobie heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Chinees in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Gaobie (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Gaobie met originele screenplay in Chinees, geproduceerd in China, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Degena Yun. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 18 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Gaobie: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!