Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

EVERY PEDAL WITH YOU (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2015

Every Pedal With You

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Every Pedal with You

HD
Every Pedal With You gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2015 ( GB ) · +16 · Actie · 51 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Every Pedal With You"?

Every Pedal With You online kijken - Een emotievolle documentaire, gefilmd in de loop van twaalf maanden, over twee unieke atleten en hun individuele verhalen op en naast de fiets. Een achtbaanreis voor zowel Sam Willoughby als Alise Post als ze geconfronteerd worden met echte uitdagingen in de strijd om de top. Sam Willoughby, die zilver won op de Olympische Spelen van 2012, wil geschiedenis schrijven door zijn derde ABA-titel te winnen, iets waarvoor hij van Australië naar Californië verhuisde. Zijn partner Alise Post, is ook op jacht naar de titel en krijgt onderweg te maken met veel moeilijkheden in haar persoonlijke leven. Zullen ze geschiedenis schrijven?. U kunt Every Pedal With You kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Every Pedal With You (2015)

Cast: G.H. Vick Jr., Sam Willoughby en Alise Post.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Corinne Walder.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie

2015

51 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door iTunes.

FILM KIJKEN Every Pedal With You

Every Pedal With You streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Every Pedal with You heeft een geschatte lengte van 51 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Every Pedal With You (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Every Pedal With You met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Corinne Walder. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
We Pedal Uphill2008EngelsWe Pedal Uphill
Pedal to the Midnight Sun2006EngelsPedal to the Midnight Sun
Chatulim Al Sirat Pedalim2011HebreeuwsChatulim Al Sirat Pedalim
Every Pedal with You: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!