FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

ENGELEN (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Engelen

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 864

Engelen

HD
Engelen gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 546 stemmen
Noors · 2009 ( NO-SE-FI ) · AL · Drama · 97 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Engelen"?

Engelen online kijken - Lea groeit op in een huis waar je niet beschermd voelen. Toen haar moeder terug naar haar ex-man, Ole, dagen van vreugde en interesse in de wereld van de kleine Lea zijn vergeten. De moeizame relatie van het koppel volledig invloed op het kind, dat de drank geeft weg van familiale problemen. Later, ze zwanger raakt en bevalt van een dochter, Sonjia dat motiveert haar om zijn familie achter te laten en beginnen vanaf nul. Willen om te gaan met haar dochter, als ze zou beschermen zijn geweest, maar al snel beseft dat het onmogelijk is en neem een onmogelijke beslissing. U kunt Engelen kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Noors. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Engelen (2009)

Cast: Maria Bonnevie, Lena Endre, Benjamin Helstad, Börje Ahlstedt, Antti Reini, Gunilla Röör, Amanda Jean Kvakland en Emir Mulasmanovic.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Margreth Olin.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2009

97 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Noorwegen Noorwegen, Zweden Zweden, Finland Finland

Ads
SCREENWRITER Engelen

Margreth Olin.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Engelen

Muziek gecomponeerd door Thomas Robsahm.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Speranza Films A/S.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Engelen

Geproduceerd door Thomas Robsahm.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Sandrew Metronome Norge.

FILM KIJKEN Engelen

Engelen on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Engelen heeft een geschatte lengte van 97 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Noors in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Engelen (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Engelen met originele screenplay in Noors, geproduceerd in Noorwegen, Zweden en Finland, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Margreth Olin. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 546 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Engelen: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!