Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

EMELIE (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Emelie

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.017

Emelie

HD
Emelie gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 12331 stemmen
Engels · 2015 ( US ) · AL · Horror, Thriller · 82 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Emelie"?

Emelie online kijken - De familie Thompson krijgt te horen dat hun reguliere oppas niet kan komen. Ze besluiten daarom haar vriendin Anna te regelen om op hun kinderen te passen terwijl ze zelf uitgaan. In het begin lijkt Anna een droom die uitkomt voor de kinderen, als ze hen met dingen laat spelen die normaal niet mogen. Maar wanneer haar gedrag steeds vreemdere vormen begint aan te nemen verandert de sfeer. U kunt Emelie kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Emelie (2015)

Cast: Carly Adams, Elisha Ali, Tyler Aser, Carl Baily, Thomas Bair, Jason John Beebe, Chris Beetem, Heather Benson, Sarah Bolger, Bob Bozek, Annette Christian, Doreen Donovan Corkin, Lynn Czekaj, O'Mick Donald en Michael Joseph Dugan.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Michael Thelin.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Thriller

2015

82 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Emelie

Michael Thelin en Richard Raymond Harry Herbeck.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Luca Del Puppo.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Emelie

Muziek gecomponeerd door Phil Mossman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Priority Pictures, ULTRAMEDIA, Uncorked Productions en Sandbar Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Emelie

Geproduceerd door Robert Beaumont, Lizzie Friedman, Elizabeth Stillwell, Richard Raymond Harry Herbeck, Greg Little, Robyn K. Bennett, Karen Lauder, Andrew Corkin, Bryan Reisberg en Roxanne Fie Anderson.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Forefront Media Group, ULTRAMEDIA, Just Bridge Entertainment, Falcon Films, Midship, Eagle Entertainment, Amazing D.C., Dark Sky Films en WOWOW Cinema.

FILM KIJKEN Emelie

Emelie streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Emelie heeft een geschatte lengte van 82 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Emelie (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Emelie met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Michael Thelin. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 12331 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Emelie: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!