FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

EL RECLAMO (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

El reclamo

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 808

El reclamo

HD
El reclamo gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Italiaans · 2009 ( IT ) · +16 · Drama, Romantische · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "El reclamo"?

El reclamo online kijken - De onverwachte en brandende passie tussen twee vrouwen, Lucia en Lea, in Buenos Aires. Woont in spanning, obligaties zonder plezier. Beide zijn Italiaans, maar absoluut tegen. Het is een spirituele reis die letterlijk leiden tot het einde van de wereld. In de verre woestijn uitgestrektheid van Patagonië, worstelen met de overblijfselen van een schip en zijn geheimen, terwijl een tango dansen dat verdrag breekt en zoeken naar de gebroken draden van zijn leven. Een verhaal waarin liefde, voor beter of slechter, is de meester. U kunt El reclamo kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Italiaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS El reclamo (2009)

Cast: Sandra Ceccarelli, Francesca Inaudi, César Bordón, Guillermo Pfening, Julieta Cardinali, Arturo Goetz, Hilda Bernard, Lola Berthet en Mirta Wons.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Stefano Pasetto.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

2009

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Italië Italië

Ads
SCREENWRITER El reclamo

Stefano Pasetto en Veronica Cascelli.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Guillermo Nieto.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK El reclamo

Muziek gecomponeerd door Andrea Farri.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Coproducción Argentina-Italia; Iterfilm, Dock Sur Producciones en RAI Cinema.

FILM KIJKEN El reclamo

El reclamo on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film El reclamo heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Italiaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

El reclamo (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film El reclamo met originele screenplay in Italiaans, geproduceerd in Italië, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Stefano Pasetto. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Il richiamo2009SpaansIl richiamo