Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

EL-LAILAH EL-KABIRAH (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2015

El-Lailah El-Kabirah

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

El-Lailah El-Kabirah

HD
El-Lailah El-Kabirah gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 48 stemmen
Engels · 2015 ( EG ) · AL · Drama · 123 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "El-Lailah El-Kabirah"?

El-Lailah El-Kabirah online kijken - Een verzameling verhalen die zich op één dag afspelen in moled sedi arsh el din. U kunt El-Lailah El-Kabirah kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS El-Lailah El-Kabirah (2015)

Cast: Samihah Ayyoob, Zeina, Amr Abdulgalil, Ahmad Rizq, Safia El Emari, Somaya El Khashab, Muhammad Lutfi, Wafaa Amer, Ahmed Wafik, Ahmad Bedair, Ayten Amer, Nesreen Ameen, Sabry Fawwaz, Sayed Ragab en Wael Nour.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sameh Abdulaziz.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

123 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Egypte Egypte

Ads
SCREENWRITER El-Lailah El-Kabirah

Ahmed Abdalla.

FILM KIJKEN El-Lailah El-Kabirah

El-Lailah El-Kabirah streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film El-Lailah El-Kabirah heeft een geschatte lengte van 123 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

El-Lailah El-Kabirah (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film El-Lailah El-Kabirah met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Egypte, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sameh Abdulaziz. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 48 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
El-Lailah el-Akhirah1963EngelsEl-Lailah el-Akhirah
El-Lailah El-Kabirah: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!