Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

EINE KÖNIGLICHE AFFäRE (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Eine königliche Affäre

HD
Eine königliche Affäre gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 8 stemmen
Duits · 2012 ( DE ) · AL · Historische · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Eine königliche Affäre"?

Eine königliche Affäre online kijken - Denemarken 1770: De Duitser Johann Friedrich Struensee geniet groot aanzien aan het hof. Hij is niet alleen de lijfarts van de vermeende zwakbegaafde koning Christian VII, maar ook de minnaar van diens vrouw, koningin Caroline Mathilde. Bovendien initieert de burgerlijke verlichtingsdenker, lang voor de Franse Revolutie, hervormingen die grote opwinding veroorzaken onder de adel van het land en de andere absolutistische heersers in Europa. Maar zijn machtige tegenstanders blijven niet stilzitten. Door sluwe intriges bewerkstelligen zij de arrestatie en veroordeling van de Duitse opstandeling. In 1772 wordt Struensee in het openbaar terechtgesteld. U kunt Eine königliche Affäre kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Eine königliche Affäre (2012)

Cast: Markus Boysen, Emily Cox, Marek Harloff, Max Mauff en Nicki von Tempelhoff.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Wilfried Hauke.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Historische

2012

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Duitsland Duitsland

Ads
FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Ascot Elite Home Entertainment.

FILM KIJKEN Eine königliche Affäre

Eine königliche Affäre streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Eine königliche Affäre - Das riskante Leben des Leibarztes Johann Friedrich Struensee heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Duits in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Eine königliche Affäre (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Eine königliche Affäre met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Wilfried Hauke. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 8 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Das kurze Leben des José Antonio Gutierrez2006SpaansDas kurze Leben des José Antonio Gutierrez
Das Leben ist eine Baustelle1997DuitsDas Leben ist eine Baustelle
Blockbuster: Das Leben ist ein Film2015DuitsBlockbuster: Das Leben ist ein Film
Das ewige Leben2015DuitsDas ewige Leben
Auf Das Leben! To Life!2014DuitsAuf Das Leben! To Life!

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!