Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

EIMARMENI (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Eimarmeni

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Eimarmeni

HD
Eimarmeni gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 16 stemmen
Grieks · 2015 ( GR ) · AL · Drama · 99 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Eimarmeni"?

Eimarmeni online kijken - Op een klein eiland staat een heilige op het punt heilig verklaard te worden door de kerk. Zijn icoon heeft geen gezicht. Volgens de plaatselijke overlevering zou de heilige op een nacht uit de icoon zijn gestapt, de kermis hebben bezocht en de gelovigen hebben geschandaliseerd. Hij schaamde zich voor zijn gedrag en keerde nooit meer terug. Na een rampzalig weekend ontdekt een schrijver dat een schilder eigenlijk de opdracht had gekregen het portret van een heilige te schilderen, maar dat zijn losbandige levenswijze de plaatselijke bevolking ertoe heeft gebracht de daden van de schilder aan de heilige toe te schrijven. De eilandbewoners namen hun toevlucht tot misdaad en vulden de lege plekken van de icoon op. Terwijl hij op zoek was naar de waarheid, stierf de schrijver op dramatische wijze. Enige tijd later wordt zijn lijk gevonden. Het is mishandeld. Een verslaggever neemt het op zich het verhaal te verslaan, maar wordt geconfronteerd met een gesloten samenleving die weigert te spreken. U kunt Eimarmeni kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Grieks. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Eimarmeni (2015)

Cast: Dimitris Bitos, Yannis Bostantzoglou, Maria Drakopoulou, Kostas Flokatoulas, Michalis Iatropoulos, Kaiti Ibrohori, Stergios Ioannou, Ioulia Kalogridi, Ektoras Kaloudis, Vyron Kolasis, Alkis Panagiotidis en Ioannis Papazisis.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Andreas Marianos.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

99 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Griekenland Griekenland

Ads
SCREENWRITER Eimarmeni

Andreas Marianos.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Kostas Stamoulis.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Eimarmeni

Muziek gecomponeerd door Alekos Vasilatos.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door S.M.Art-MEDIA en Massive Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Eimarmeni

Geproduceerd door Stavros Meleas en Vangelis Fampas.

FILM KIJKEN Eimarmeni

Eimarmeni streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Eimarmeni heeft een geschatte lengte van 99 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Grieks in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Eimarmeni (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Eimarmeni met originele screenplay in Grieks, geproduceerd in Griekenland, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Andreas Marianos. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 16 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Eimarmeni: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!