Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

?? (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

??

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Dyuet

HD
?? gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 13 stemmen
Koreaans · 2012 ( KR ) · AL · Drama, Musical, Romantische · 96 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "??"?

?? online kijken - Nancy (Ko Ah-Sung) is een muzikante, niet in staat om zich open te stellen voor iemand als gevolg van een eerdere romance. Nancy besluit om een reis naar Engeland te maken. Op de reis ontmoet Nancy fotograaf Jude (James Page) die haar gids wordt. Ze vinden veel dingen gemeen tijdens hun 15 daagse reis... U kunt ?? kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Koreaans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS ?? (2012)

Cast: Ko Asung, Doo-Won Choi, Paul Christalos, Lewis Conan, James Daley, Benoît Di Pascale, Matthew Hill, Yun-Jeong Jang, Rossi Milenkoba, Jed Nicholson, Rachel Nottingham, Anne O'Connor, James O'Connor, James Page Jr. en Roberto Silvagni.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Lee Sang-Bin.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Musical, Romantische

2012

96 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zuid -Korea ( ROK ) Zuid -Korea ( ROK )

Ads
SCREENWRITER ??

Lee Sang-Bin.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Stage Factory.

FILM KIJKEN ??

?? streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Dyuet heeft een geschatte lengte van 96 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Koreaans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

?? (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film ?? met originele screenplay in Koreaans, geproduceerd in Zuid -Korea ( ROK ), en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Lee Sang-Bin. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 13 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Dyuet: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!