Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

DK (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2015

Dk

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.033

Dk

HD
Dk gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 34 stemmen
Engels · 2015 ( IN ) · AL · Komedie, Drama · 140 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Dk"?

Dk online kijken - Prem, ook bekend als DK, is slim en verliest nooit een weddenschap. Subbulakshmi is de dochter van een politicus die ook nooit een weddenschap verliest. De levens van deze twee personages lopen door elkaar. U kunt Dk kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Dk (2015)

Cast: Prem, Chaitra Chandranath, Rishikumara Swamy, Sharath Lohitashwa, Shobharaj en Sunny Leone.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Uday Prakash.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama

2015

140 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Prem Dreams.

FILM KIJKEN Dk

Dk streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Dk heeft een geschatte lengte van 140 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Dk (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Dk met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Uday Prakash. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 34 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Dk: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!