FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

DIVERTED (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Diverted

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 906

Diverted

HD
Diverted gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 299 stemmen
Engels · 2009 ( CA-GB ) · AL · Drama, Actie · 86 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Diverted"?

Diverted online kijken - Een verhaal gebaseerd op wat er met de passagiers van een van de vluchten omgeleid op 11 september, besloten 2001. luchtvaart autoriteiten om het luchtruim van de Verenigde Staten te sluiten, waardoor meer dan 200 vliegtuigen tijdens de vlucht over de Atlantische Oceaan. 38 van deze vluchten, gingen ze naar Gander in Newfoundland, een verdubbeling van de bevolking. Op dat moment, duizenden passagiers geïsoleerd geprobeerd om erachter te troosten je angsten, temidden van verwarring en chaos. U kunt Diverted kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Diverted (2009)

Cast: Shawn Ashmore, David Suchet, Joanne Whalley, Colin Buchanan, Anita Majumdar, Liisa Repo-Martell, Anousha Alamian, Karen LeBlanc, Mark Caven, David Christo, Amy Rutherford, Rick Boland, Greg Malone, Phil Churchill, Susan Kent en Rebecca Amare.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Alex Chapple.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Actie

2009

86 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Canada Canada, UK UK

Ads
SCREENWRITER Diverted

Tony Marchant.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Miroslaw Baszak.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Diverted

Muziek gecomponeerd door Gary Koftinoff.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Shaftesbury Films, Pope Productions en Big Tree Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Diverted

Geproduceerd door Emanuele 'Manny' Danelon, Jan Peter Meyboom, Alex Chapple, Simon Wright, Julie Lacey, Noel Hedges, Alex Sutherland, Christina Jennings, Scott Garvie, Paul Pope, Priscilla Parish en Laura Harbin.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door IPA Asia Pacific en Canadian Broadcasting Corporation (CBC).

FILM KIJKEN Diverted

Diverted on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Diverted heeft een geschatte lengte van 86 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Diverted (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Diverted met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Canada en UK, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Alex Chapple. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 299 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Diverted: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!