Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

D'ARDENNEN (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

D'Ardennen

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.035

D'Ardennen

HD
D'Ardennen gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 4295 stemmen
Nederlands · 2015 ( BE ) · AL · Drama · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "D'Ardennen"?

D'Ardennen online kijken - Een brutale homejacking gaat hopeloos fout. Dave, één van de twee overvallers, moet zijn broer Kenneth noodgedwongen achterlaten. Vier jaar later komt Kenneth vrij en is er veel veranderd. Dave heeft zijn leven op de rails gekregen en probeert zijn broer te helpen waar mogelijk, maar kijkt met lede ogen toe hoe ongeleid projectiel Kenneth ten koste van alles zijn ex-vriendin Sylvie terug voor zich probeert te winnen. U kunt D'Ardennen kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Nederlands. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS D'Ardennen (2015)

Cast: Kevin Janssens, Jeroen Perceval, Veerle Baetens, Jan Bijvoet, Viviane de Muynck, Sam Louwyck, Peter Van den Begin, Eric Godon, Rachid El Ghazaoui, Nico Sturm, Luc Nuyens, Brit Van Hoof, Uwamungu Cornelis, Caroline Stas en Jacqueline Pluche.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Robin Pront.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

België België

Ads
SCREENWRITER D'Ardennen

Robin Pront en Jeroen Perceval.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Robrecht Heyvaert.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK D'Ardennen

Muziek gecomponeerd door Hendrik Willemyns.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Savage Film, Bastide Films en PRPL.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ D'Ardennen

Geproduceerd door Xavier Rombaut, Tatjana Kozar, Jeroen Beker, Ellen Havenith, Peter Bouckaert en Bart Van Langendonck.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Diaphana Films, Film Movement, Attraction Distribution, One from the heart, Kinepolis Film Distribution (KFD), Alive Vertrieb und Marketing, Paradiso Entertainment, Meteor Film en Film1.

FILM KIJKEN D'Ardennen

D'Ardennen streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film D'Ardennen heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

D'Ardennen (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film D'Ardennen met originele screenplay in Nederlands, geproduceerd in België, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Robin Pront. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 4295 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

D'Ardennen: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!