FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

CROMOS (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Cromos

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 806

Cromos

HD
Cromos gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Spaans · 2009 ( ES ) · AL · Avonturen, Komedie · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Cromos"?

Cromos online kijken - Het vertelt het verhaal van Hugo, een verzamelaar die opspoort een donker chroom voetbal, die doos verborgen in een enkel album bewoont. Charito, een zeer goede vriend, biedt zijn busje te gaan op zoek naar de kostbare object, en een mute en verontrustende punt en maximale personage wiens motivaties verborgen blijven plannen. Reizen over de weg is traag en chaotisch, en parallel verstrijkt journalistieke onderzoek van een kerel, die van plan is te doen met zulk nieuws reportage van de eeuw. U kunt Cromos kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Cromos (2009)

Cast: Yolanda Blanco Santos, Toni Genil, David Lozano, Miki López, Vanesa Maestre en Miguel Ángel Ruíz.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door José Ángel Delgado.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Avonturen, Komedie

2009

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Cromos

José Ángel Delgado.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jorge Nebra.

FILM KIJKEN Cromos

Cromos on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Cromos heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Cromos (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Cromos met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van José Ángel Delgado. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Cromos: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!