Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

COSMONAUTICS (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Cosmonautics

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Cosmonautics

HD
Cosmonautics gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 9 stemmen
Russisch · 2012 ( RU ) · AL · Thriller · 72 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Cosmonautics"?

Cosmonautics online kijken - Yuri, een 35-jarige zakenman, komt op een dag tot de ontdekking dat zijn leven nergens toe leidt en besluit professioneel kosmonaut te worden. Maar de complexiteit en de duur van de opleiding blijken frustrerend, en Yuri vraagt zich af of hij zijn doel ooit zal bereiken, totdat de toevallige dood van een medecursist hem plotseling zinnenprikkelend dicht bij de verwezenlijking van zijn droom brengt, maar ook dicht bij het verlies van alles. U kunt Cosmonautics kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Russisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Cosmonautics (2012)

Cast: Georgiy Teslya-Gerasimov, Vitaliy Kishchenko, Marina Konyashkina, Tagir Rakhimov, Igor Golovin en Anatoliy Goryachev.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Maksim Trofimov.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2012

72 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Russische Federatie Russische Federatie

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Roman Losev.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Cosmonautics

Muziek gecomponeerd door Alex Balabanov.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Cosmonautics

Geproduceerd door Maksim Trofimov en Roman Losev.

FILM KIJKEN Cosmonautics

Cosmonautics streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Cosmonautics heeft een geschatte lengte van 72 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Russisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Cosmonautics (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Cosmonautics met originele screenplay in Russisch, geproduceerd in Russische Federatie, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Maksim Trofimov. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 9 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Cosmonautics: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!