FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

COMPLICES (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Complices

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 826

Complices

HD
Complices gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Frans · 2009 ( FR ) · +16 · Thriller · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Complices"?

Complices online kijken - Vincent Bouvier, gewijd aan mannelijke prostitutie, en Rebecca, een burgerlijke meisje met een rebelse kant, verliefd op het eerste gezicht in een cybercafé. Ze weet niet wat hij is betrokken. Beide zijn nauwelijks oudere adolescenten van leeftijd en hebben een nonchalante houding tegenover het leven. Maar twee maanden later Vincent's lichaam lijkt drijvend in de rivier de Rhône, en Rebecca ontbreekt. Lt Hervé Cagan en zijn partner Karine Mangin zijn belast met het onderzoek. Terwijl het reconstrueren van de stappen in deze fatale liefdesverhaal en Karine Hervé moeten de fouten van hun eigen leven onder ogen zien. U kunt Complices kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Complices (2009)

Cast: Gilbert Melki, Emmanuelle Devos, Cyril Descours, Nina Meurisse, Joana Preiss, Jérémy Kapone, Jérémy Azencott, Marc Rioufol, Eric Laugérias en Anne Loiret.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Frédéric Mermoud.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2009

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Complices

Frédéric Mermoud en Pascal Arnold.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Thomas Hardmeier.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Complices

Muziek gecomponeerd door Grégoire Hetzel.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Tabo Tabo Films, Rhône-Alpes Cinéma, TSR, Saga-Productions en France 3 Cinéma.

FILM KIJKEN Complices

Complices on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Complices heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Frans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Complices (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Complices met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Frédéric Mermoud. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Cómplices2015SpaansCómplices
Les complices2013FransLes complices
Cómplices del silencio2009ItaliaansCómplices del silencio
Cómplices1998EngelsCómplices
Los cómplices del infierno1994SpaansLos cómplices del infierno