FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

COISA RUIM (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Coisa Ruim

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Coisa Ruim

HD
Coisa Ruim gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Engels · 2006 ( PT ) · +16 · Horror · 97 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Coisa Ruim"?

Coisa Ruim online kijken - Een ouder Lissabon upper middle class erft een herenhuis in de bergen van Garduña, ten noorden van Portugal. Moe van de stad en tegen de wil van zijn vrouw en drie kinderen, besloten om te verhuizen naar dit kleine dorp, waar hij een deel van zijn jeugd. Maar het idyllische dorpje schuilt een sinistere wereld van angst, onwetendheid en bijgeloof, die vervolgens invloed op het leven van de hele familie. Alleen de ondersteuning van jonge plaatselijke priester helpt de protagonisten, die geleidelijk worden betoverd door deze zware sfeer ... of is het iets in het huis? U kunt Coisa Ruim kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Coisa Ruim (2006)

Cast: Adriano Luz, Manuela Couto, José Afonso Pimentel, João Santos, José Pinto, João Pedro Vaz, Elisa Lisboa, Filipe Duarte, Gonçalo Waddington en Maria d'Aires.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Tiago Guedes en Frederico Serra.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

2006

97 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Portugal Portugal

Ads
SCREENWRITER Coisa Ruim

Rodrigo Guedes de Carvalho.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Victor Estevão.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Coisa Ruim

Muziek gecomponeerd door Jorge C..

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Madragoa Filmes.

FILM KIJKEN Coisa Ruim

Coisa Ruim on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Coisa Ruim heeft een geschatte lengte van 97 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Coisa Ruim (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Coisa Ruim met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Portugal, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Tiago Guedes en Frederico Serra. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Coisa Ruim2006PortugeesCoisa Ruim