Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CHILD 44 (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Child 44

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.163

Child 44

HD
Child 44 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 60466 stemmen
Engels · 2015 ( CZ-GB-RO-US ) · +13 · Drama, Thriller · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Child 44"?

Child 44 online kijken - In het communistische Rusland, Leo Demidov is een bewaker en voormalig oorlogsheld die vurig denkt regeert Stalin. Maar toen hij onderzoekt een reeks moorden van kinderen, niet het land te bevrijden van het kantoor en weg van het onderzoek naar de illusie van een utopische samenleving die vrij is van een misdrijf te behouden. Demidov dan moeite hebben om de waarheid achter deze moorden en de echte reden waarom de regering weigert om ze te herkennen vinden. Ondertussen zijn vrouw is de enige die bij hem gebleven, maar misschien het verbergt ook zijn eigen geheimen. U kunt Child 44 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Child 44 (2015)

Cast: Tom Hardy, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Gary Oldman, Charles Dance, Vincent Cassel, Jason Clarke, Josef Altin, Sam Spruell, Paddy Considine, Nikolaj Lie Kaas, Tara Fitzgerald, Fares Fares, Ned Dennehy, Vlastina Svátková en Mark Lewis Jones.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Daniel Espinosa.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller

2015

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek, UK UK, Roemenië Roemenië, US US

Ads
SCREENWRITER Child 44

Richard Price en Tom Rob Smith.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Oliver Wood.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Child 44

Muziek gecomponeerd door Jon Ekstrand.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Summit Entertainment, Worldview Entertainment, Etalon Film, Scott Free Productions en Stillking Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Child 44

Geproduceerd door Maria Cestone, David Minkowski, Elishia Holmes, Greg Shapiro, Adam Merims, Hoyt David Morgan, Michael Schaefer, Sarah E. Johnson, Molly Conners, Ridley Scott en Matthew Stillman.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Summit Entertainment, Mongkol Major, Noori Pictures, Adler Entertainment, Ascot Elite Entertainment Group, Lionsgate, SND en Westec Media Limited.

FILM KIJKEN Child 44

Child 44 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Child 44 heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Child 44 (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Child 44 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Tsjechische Republiek, UK, Roemenië en US, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Daniel Espinosa. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 60466 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
What Child Is This2016EngelsWhat Child Is This
God Bless the Child2015EngelsGod Bless the Child
Missing Child2015EngelsMissing Child
No Child2016EngelsNo Child
10% My Child2014Hebreeuws10% My Child
Child 44: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!