FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

CHAWU (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Chawu

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.502

Chawu

HD
Chawu gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 697 stemmen
Koreaans · 2009 ( KR ) · +16 · Horror, Komedie, Thriller · 121 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Chawu"?

Chawu online kijken - Op een dag, in het kleine, rustige stad Sameri, die kan bogen van het hebben van geen strafzaken voor 10 jaar, gebeurt er een tragisch ongeluk. Ecologen bestuderen van wilde dieren in een nabijgelegen berg ontdekken een verzameling van uiteengereten delen van lichamen. Het slachtoffer blijkt de kleindochter van Chun, een legendarische jager te zijn. Chun is ervan overtuigd dat het een mens die haar kleindochter moordenaar, maar een man -etende beer genaamd Chaw. Doodsbang, de stedelingen nodigt een van de beroemdste jagers om de stad te veroveren. Dit zal een kleine set met jager, Chun, een politieagent en een paar van milieuactivisten die het monster zal jagen vormen. U kunt Chawu kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Koreaans. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Chawu (2009)

Cast: Won-Young Choi, Tae-woong Eom, Kim Gi-Cheon, Seong-kwang Ha, Yoo-i Ha, Philip Hersh, Moon Ho-jin, Park Hye-jin-i, Jeong Jae-Seong, Hang-Seon Jang, Yu-mi Jeong, Yun-min Jeong, Lee Jeong-mi, Moon-ee Jo, Moon Jong-Hoon en Hye-Jeong Kim.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Shin Jeong-won.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Komedie, Thriller

2009

121 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zuid -Korea ( ROK ) Zuid -Korea ( ROK )

Ads
SCREENWRITER Chawu

Sin Jeong-won en Kim Yong-Cheol.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Barry Stone.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Polygon Entertainment en Lotte Entertainment.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Chawu

Geproduceerd door Wonsuk Chin, Doo Jin Kim, Ji Yeon Kim, Taerry Kim, Dae Hoon Lee, Hans Uhlig en Dong Bok Yom.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Cathay-Keris Films, Innoform Media, King Record Co., Magnet Releasing, Ascot Elite Home Entertainment, IOF Ent, J-Bics, Madman Entertainment, Magnolia Pictures, Opening Distribution, Optimum Releasing, Pre GM en Visicom Surya.

FILM KIJKEN Chawu

Chawu on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Chawu heeft een geschatte lengte van 121 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Koreaans in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Chawu (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Chawu met originele screenplay in Koreaans, geproduceerd in Zuid -Korea ( ROK ), en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Shin Jeong-won. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 697 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Chawu: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!