Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CHANTEK (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Chantek

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Chantek

HD
Chantek gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 7 stemmen
Maleis · 2012 ( MY ) · AL · Romantische · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Chantek"?

Chantek online kijken - Chantek' is het verhaal van AD, een filmberoemdheid wiens glamoureuze en zorgeloze leven een wending neemt wanneer hij blind wordt door zijn nalatigheid bij het oversteken van de weg, omdat hij zag hoe zijn verloofde hem bedroog. AD heeft alle vertrouwen in het leven verloren en zondert zich af in een vakantiehuisje dat gerund wordt door CHANTEK, een huishoudster die zich moet vermommen als man om AD, die een fobie voor vrouwen heeft ontwikkeld, niet te ergeren. Maar nadat ze hebben samengewoond en elkaars sterke punten en eigenaardigheden hebben ontdekt, worden CHANTEK en AD verliefd op elkaar, waardoor CHANTEK haar geheim onthult. Maar wat komt er terecht van een romance tussen een gevallen beroemdheid en een huishoudster?. U kunt Chantek kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Maleis. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Chantek (2012)

Cast: Mohd Pierre Andre, Maimon Mutalib en Abon.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mohd Pierre Andre.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Romantische

2012

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Maleisië Maleisië

Ads
SCREENWRITER Chantek

Mohd Pierre Andre.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Rahimi Maidin.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Empat Semudra Plantation.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Chantek

Geproduceerd door Hisham A. Karim.

FILM KIJKEN Chantek

Chantek streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Chantek heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Maleis in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Chantek (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Chantek met originele screenplay in Maleis, geproduceerd in Maleisië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mohd Pierre Andre. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 7 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Chantek: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!