Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

CASCABEL (1977) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1977

Cascabel

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Cascabel

HD
Cascabel gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 66 stemmen
Engels · 1977 ( MX ) · AL · Drama · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Cascabel"?

Cascabel online kijken - Alfredo, een filmregisseur, werd ingehuurd om direct een documentaire over de Chamula. Degenen die verzekert inhuren u totale creatieve vrijheid als hij op zijn beurt respecteert het script. Alfredo neemt het werk en begint te filmen ; maar hij voelt zich schuldig en laf als het script werkelijkheid vervormt. Tijdens het filmen, ondervinden ernstige existentiële problemen en familie, met als hoogtepunt wanneer u uw partner verdelen. U kunt Cascabel kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1977. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Cascabel (1977)

Cast: Ernesto Gómez Cruz, Raúl Ramírez, Aarón Hernán, Héctor Gómez, Mario Casillas, Sergio Jiménez, Silvia Mariscal, José Carlos Ruiz, Norma Herrera, Mario Cid, José Ángel Martínez, Margarita Gallegos, Rosita Bouchot, Ramón Menéndez en Maribel Fernández.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Raúl Araiza.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1977

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico

Ads
SCREENWRITER Cascabel

Raúl Araiza, Jorge Patiño en Antonio Monsell.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Rosalío Solano.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Corporación Nacional Cinematográfica (CONACINE) en Dasa Films S.A..

FILM KIJKEN Cascabel

Cascabel streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Cascabel heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Cascabel (1977)
Ads

Samengevat, de compleet film Cascabel met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Mexico, en gepresenteerd in theaters in 1977, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Raúl Araiza. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 66 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Cascabel2000SpaansCascabel
Rattlers1976EngelsRattlers
La serpiente de cascabel1948SpaansLa serpiente de cascabel
Rattlesnake2019EngelsRattlesnake
Cascabel: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!