FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

CARGO (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Cargo

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 2.400

Cargo

HD
Cargo gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 13363 stemmen
Duits · 2009 ( CH ) · AL · Thriller, Science Fiction · 112 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Cargo"?

Cargo online kijken - Sinds de biosfeer op aarde stortte, de meeste mensen wonen in toenemende mate gevuld ruimtestations. De enige hoop om te ontsnappen aan deze chaos is RHER, een paradijs planeet ontdekt op 5 lichtjaar afstand. Het verhaal van de film gebeurt in het oude ruimteschip Kassandra, op hun weg naar het station 42. De jonge dokter Laura is de enige ontwaakt aan boord, wordt de rest van de bemanning ontdekte slapen in winterslaap. Laura zal vier maanden en, tijdens hun dagelijkse patrouilles rond het schip, het meisje begint te geloven dat niemand aan boord wordt ontdekt. Een missie van de ontdekking in de donkere, koude laadruim eindigt in een ramp. Nu is de gehele crew is ontwaakt, en een spel van kat en muis begint waar niets is wat het lijkt Wat verborgen vreemden en containers of wie wordt ontdekt door hen aan boord? U kunt Cargo kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Cargo (2009)

Cast: Anna Katharina Schwabroh, Martin Rapold, Regula Grauwiller, Yangzom Brauen, Pierre Semmler, Claude-Oliver Rudolph, Michael Finger, Gilles Tschudi, Maria Boettner, Noa Strupler, Diego Studer, Vanessa Studer, Christina Tchernychova en Roger Kaufmann.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ivan Engler en Ralph Etter.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller, Science Fiction

2009

112 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zwitserland Zwitserland

Ads
SCREENWRITER Cargo

Thilo Röscheisen, Patrik Steinmann, Arnold Bucher, Ivan Engler en Johnny Hartmann.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ralph Baetschmann.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Cargo

Muziek gecomponeerd door Fredrik Strömberg.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Ascot Elite Entertainment Group, Schweizerische Radio- und Fernsehgesellschaft (SRG), Telepool, Egli Film, Teleclub AG, Atlantis Pictures en Centauri Media.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Cargo

Geproduceerd door Karin G. Dietrich, Andreas Caplazi, Ivan Engler, Michael Egli, Meret Burger, Madeleine Hirsiger, Ralph Dietrich, Mohan Mani, Roger Kaufmann, Philippe van Doornick, Daniel Wolfisberg en Marcel Wolfisberg.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Seven Sept, Ascot Elite Home Entertainment, CCV, Atlantis Pictures, Ascot Elite Entertainment Group, MultiVisionnaire Media, Optimum Home Entertainment, Telepool, Mongrel Media en At Entertainment.

FILM KIJKEN Cargo

Cargo on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Cargo heeft een geschatte lengte van 112 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Duits in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Cargo (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Cargo met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Zwitserland, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ivan Engler en Ralph Etter. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 13363 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Cargo2015EngelsThe Cargo
Cargo2013EngelsCargo
Gruz 2002007RussischGruz 200
Cargo2005DuitsCargo
Night Visions: Cargo2002EngelsNight Visions: Cargo
Cargo: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!