Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BOUCHERIE HALAL (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Boucherie Halal

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Boucherie halal

HD
Boucherie Halal gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 12 stemmen
Engels · 2012 ( CA ) · AL · Drama, Familie · 85 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Boucherie Halal"?

Boucherie Halal online kijken - Een moslim echtpaar opent een slagerij in Montreal en wil succesvol integreren in de samenleving van Quebec. Maar de vader van de slager is een imam die een kleine moskee opricht in de achterkamer en deze gebruikt om zijn fundamentalistische opvattingen te verspreiden. Wanneer hij wordt gearresteerd door de RCMP op verdenking van terroristische activiteiten in het verleden, raakt zijn zoon, verscheurd tussen liefde voor zijn vrouw en trouw aan zijn vader, betrokken bij een complot om hem vrij te krijgen. Omdat de vrouw van de slager genoeg heeft van het feit dat haar man niet bereid is in te gaan tegen de wensen van zijn vader, vertrekt hij om een meer bevredigend leven te leiden, weg van de moslimgemeenschap. U kunt Boucherie Halal kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Boucherie Halal (2012)

Cast: Christine Aubin Khalifah, Mani Soleymanlou, Fariba Bonakdar, Abdelghafour Elaaziz, Said Benyoucef, Karim Babin, Ingried Boussaroque, Gaetan Bouthillier, Marie-Josée Bélanger, Benoit Priest en Antoine Yared.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Babek Aliassa.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Familie

2012

85 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Boucherie Halal

Babek Aliassa.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jean-François Lord.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Boucherie Halal

Geproduceerd door Babek Aliassa.

FILM KIJKEN Boucherie Halal

Boucherie Halal streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Boucherie halal heeft een geschatte lengte van 85 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Boucherie Halal (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Boucherie Halal met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Canada, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Babek Aliassa. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 12 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Certifiée Halal2014ArabischCertifiée Halal
Wagyu Halal2014EngelsWagyu Halal
Lemale et ha'halal2012HebreeuwsLemale et ha'halal
Halal police d'Etat2011FransHalal police d'Etat
Saját halál2008HongaarsSaját halál
Boucherie halal: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!