Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BI KHODAHAFEZI (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Bi Khodahafezi

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Bi Khodahafezi

HD
Bi Khodahafezi gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 104 stemmen
Engels · 2012 ( IR ) · AL · Drama · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bi Khodahafezi"?

Bi Khodahafezi online kijken - Het verhaal van drie jongeren die vanuit Bandar-Abbas naar Teheran komen, elk met een ander doel. U kunt Bi Khodahafezi kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bi Khodahafezi (2012)

Cast: Reza Sadeghi, Mohammad Reza Forutan, Kourosh Tahami, Pegah Ahangarani, Tarlan Parvaneh, Hooman Barghnavard, Mozhgan Bayat, Maryam Boubani, Payam Dehkordi, Homayoun Ershadi, Shaghayegh Farahani, Afshin Hashemi, Majid Jafari en Faramarz Roshanayi.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ahmad Amini.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Iran Iran

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Hedieh Film.

FILM KIJKEN Bi Khodahafezi

Bi Khodahafezi streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bi Khodahafezi heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bi Khodahafezi (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Bi Khodahafezi met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Iran, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ahmad Amini. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 104 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Bi Khodahafezi: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!