Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BAWAL (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2015

Bawal

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.019

Bawal

HD
Bawal gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 25 stemmen
Engels · 2015 ( IN ) · AL · Komedie · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bawal"?

Bawal online kijken - Een werkloze jongen probeert te ontsnappen met zijn meisje, ten onrechte nam hij een ander meisje van een stad gangster, het trio gaat problemen krijgen. U kunt Bawal kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bawal (2015)

Cast: Arjun Chakraborty, Saayoni Ghosh, Ritabhari Chakraborty, Biswanath Basu, Sanjay Biswas, Supriyo Dutta, Anindya Pulak Banerjee, Debashree Chakrobarty, Mishka Halim, Sumit Samaddar en Partha Sarathi.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Biswarup Biswas.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2015

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Bawal

Pavel.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Bawal

Muziek gecomponeerd door Akassh.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Bawal

Geproduceerd door Jaspreet Kaur.

FILM KIJKEN Bawal

Bawal streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bawal heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bawal (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Bawal met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Biswarup Biswas. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 25 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Bawal: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!