FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

BARBE BLEUE (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Barbe bleue

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.064

Barbe bleue

HD
Barbe bleue gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 942 stemmen
Frans · 2009 ( FR ) · AL · Fantasy · 80 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Barbe bleue"?

Barbe bleue online kijken - Met een sobere setting en eenvoudige bewerkingen middelen, Catherine Breillat ontwikkelt een eenvoudige, maar liefdevolle versie van de klassieke Charles Perrault. Een van de zusters, Catherine, houdt schrikken de andere, Marie - Anne, met sprookjes en dringt aan op het lezen van Blauwbaard. Het verhaal van de late zeventiende eeuw begint te ontwikkelen op het scherm. Twee andere zusters gedaald van financiële genade. Na te denken, de jongste akkoord met trouwen met de rijke Blauwbaard, zelfs onaangenaam als het is, zelfs maar te weten de verblijfplaats van hun vorige zeven vrouwen. Als het gaat om reizen, ze heeft alleen maar om het verbod op het betreden van de kamer raadselachtige kasteel respecteren. Maar de nieuwsgierigheid van de zusters opent de weg naar de verwachte horror. Breillat krijgt vertegenwoordigen de rauwe en bloedige ontknoping en de toon van frisheid en jeugdige droom van adolescenten in Parijs in de jaren '50 te behouden. U kunt Barbe bleue kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Barbe bleue (2009)

Cast: Dominique Thomas, Lola Créton, Daphné Baiwir, Marilou Lopes-Benites, Lola Giovannetti, Farida Khelfa, Isabelle Lapouge, Suzanne Foulquier, Laure Lapeyre, Luc Bailly, Adrien Ledoux, Jacques Triau, Jean Bourlot, Rose-Line Fric en Christian Urbain.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Catherine Breillat.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Fantasy

2009

80 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Barbe bleue

Charles Perrault en Catherine Breillat.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Vilko Filac.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Barbe bleue

Muziek gecomponeerd door Stéphane Brunclair.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Région Limousin, CB Films, Centre National du Cinéma et de L'image Animée (CNC), Flach Film en Arte France.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Barbe bleue

Geproduceerd door Jean-François Lepetit en Sylvette Frydman.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Aud, Strand Releasing, CCRE, Arte en New Wave Films.

FILM KIJKEN Barbe bleue

Barbe bleue on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Barbe bleue heeft een geschatte lengte van 80 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Frans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Barbe bleue (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Barbe bleue met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Catherine Breillat. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 942 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Barbe-Bleue1951FransBarbe-Bleue
La chambre bleue2014FransLa chambre bleue
Nuit bleue2010FransNuit bleue
Sainte barbe2007EngelsSainte barbe
La note bleue1991FransLa note bleue
Barbe bleue: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!