Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BALLAST (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Ballast

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Ballast

HD
Ballast gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 19 stemmen
Engels · 2012 ( NL ) · AL · Drama · 49 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ballast"?

Ballast online kijken - Tussen de landelijke groene weiden en roze taarten verzamelen zich gasten voor een romantische bruiloft. Ceremoniemeester Ellen probeert er een onvergetelijke dag van te maken, maar raakt verstrikt in de apenstreken van haar halfzus, de ontrouw van haar man, de eerste liefde van haar dochter, de capriolen van haar moeder en de touwen van een hete luchtballon. Zullen ze ontdekken dat alleen hun angst hun geluk in de weg staat? Wie gooit de ballast overboord en stijgt op?. U kunt Ballast kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ballast (2012)

Cast: Isa Hoes, Kees Boot, Teuntje Post, Bert Hana, Raymonde de Kuyper, Birgit Schuurman, Kitty Courbois, Hans Croiset, Mila Dekker, Jan Arendsz, Nynke Heeg, Richard Lode, Gijs Hoffs en Folkert de Hoop.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mirjam de With.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

49 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nederland Nederland

Ads
SCREENWRITER Ballast

Anke Boerstra.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Gerko Jonker.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Ballast

Muziek gecomponeerd door Floris Verbeij en Matijs Wessels.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Ballast

Geproduceerd door Floor Onrust en Noortje Wilschut.

FILM KIJKEN Ballast

Ballast streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ballast heeft een geschatte lengte van 49 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ballast (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Ballast met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Nederland, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mirjam de With. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 19 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Ballast2008EngelsBallast
Ballast: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!