Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

BAKUGYAKU FAMîRIA (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Bakugyaku famîria

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Bakugyaku famîria

HD
Bakugyaku famîria gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 20 stemmen
Japanse · 2012 ( JP ) · AL · Drama · 127 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Bakugyaku famîria"?

Bakugyaku famîria online kijken - Blazing Famiglia' draait om een familie van voormalige tiener gangsters. Tetsu Hino (Yoshimi Tokui) was ooit de leider van de meest gevreesde motorbende in het Kanto gebied. Nu is Tetsu Hino een man van middelbare leeftijd op wie wordt neergekeken door zijn rebelse zoon Shuhei (Kento Hayashi). Op een dag komen Tetsu en zijn oude motorbende weer bij elkaar nadat de dochter van een lid is aangerand. Tetsu maakt zich zorgen over zijn dagelijks leven, maar krijgt toch de passie uit zijn motor dagen terug. Tetsu komt er dan achter dat Ken Igarashi (Jun Murakami) de man achter de aanval is. Ken Igarashi heeft al een lange tijd een wrok tegen Tetsu. U kunt Bakugyaku famîria kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Bakugyaku famîria (2012)

Cast: Yoshimi Tokui, Kento Hayashi, Sadao Abe, Hirofumi Arai, Mitsuko Baishô, Hôshi Ishida, Arata Iura, Kazuki Kitamura, Hayato Matsunaga, Jun Murakami, Tatsuya Nakamura, Takamitsu Nonaka, Nao Ohmori, Tetsuji Tamayama en Ryushin Tei.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Kazuyoshi Kumakiri.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

127 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER Bakugyaku famîria

Takashi Ujita en Hiroshi Tanaka.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ryûto Kondô.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Stairway.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Toei Company.

FILM KIJKEN Bakugyaku famîria

Bakugyaku famîria streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Bakugyaku famîria heeft een geschatte lengte van 127 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Bakugyaku famîria (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Bakugyaku famîria met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Kazuyoshi Kumakiri. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 20 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Bakugyaku famîria: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!