FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

B-SIDE. LA CARA B DE LA MÚSICA EN BARCELONA (2008) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2008

B-side. La cara b de la música en Barcelona

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.656

B-side. La cara b de la música en Barcelona

HD
B-side. La cara b de la música en Barcelona gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 78 stemmen
Spaans · 2008 ( ES ) · AL · Documentaire · 94 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "B-side. La cara b de la música en Barcelona"?

B-side. La cara b de la música en Barcelona online kijken - In B - kant twee werelden elkaar bestemd om te worden verstaan: de stad en de muziek. Barcelona: leefruimte begint met het geluid van een onzichtbare gemeenschap horen. De muzikanten: degenen die niet praten. Hedendaagse muziek, kunst, experimentalists, jazz, geluiden die resoneren in de schaduwen dansen op de stad. Meer dan een jaar, een kleine bemanning leefde samen met muzikanten creëren processen die plaatsvinden voordat het doek gaat op. The Magic verloor voor het publiek van backstage. Het pad voor de uiteindelijke interpretatie. Repeteren, opnemen, testen, onderzoek en gesprek aan de bar, ziet, dat de B -Side heeft gevangen in een intuïtieve, kortstondige en beven, geboren van improvisatie als ware het een luisteraar of kijker opgenomen in het huidige moment inschrijven van je emoties gaan in de film van je geheugen. Als een track, B - side weeft verschillende verhalen die komen en gaan, die resoneren en vervuild tussen hen totdat uiteindelijk bouwen van een nieuwe collectieve geschiedenis: de B - kant van de muziek in Barcelona .. U kunt B-side. La cara b de la música en Barcelona kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op Europa, Europa, première in de bioscoop in 2008. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS B-side. La cara b de la música en Barcelona (2008)

Cast: Documentary.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Eva Vila.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2008

94 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER B-side. La cara b de la música en Barcelona

Eva Vila.

FILM KIJKEN B-side. La cara b de la música en Barcelona

B-side. La cara b de la música en Barcelona on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film B-side. La cara b de la música en Barcelona heeft een geschatte lengte van 94 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in Europa, Europa op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

B-side. La cara b de la música en Barcelona (2008)
Ads

Samengevat, de compleet film B-side. La cara b de la música en Barcelona met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2008, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Eva Vila. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 78 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Other Side of the Mirror: Bob Dylan at the Newport Folk Festival2007EngelsThe Other Side of the Mirror: Bob Dylan at the Newport Folk Festival
Barcelona 17142015CatalaansBarcelona 1714
Barcelona 922015SpaansBarcelona 92
Barcelona, nit d'hivern2015CatalaansBarcelona, nit d'hivern
Cara2015EngelsCara

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!