Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ÁVAXTAKARFAN (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Ávaxtakarfan

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Ávaxtakarfan

HD
Ávaxtakarfan gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
IJslands · 2012 ( IS ) · AL · Familie, Musical · 86 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ávaxtakarfan"?

Ávaxtakarfan online kijken - Mæja aardbeien fruitmand, maar schoner, Red Apple houdt alles netjes en opgeruimd, groene banaan, maar de linker is rechts. IMMI ananas, maar de meeste bieden zich in afwachting van de kroon vervangen door de boodschap, zodat hij kan zichzelf tot koning gekroond. Eva oranje, maar niet over water reflectie, en Suss in Polen en insecten lampen zijn geworden nog meer grappenmakers dan voorheen. Goofy banaan en groene banaan blijven marcheren over Ávaxtakörfuna en niet verliezen het ritme. Gedda wortel is altijd blij, ondanks tegenspoed en stelt dat er niets natuurlijker dan een plantaardige boerderij in de fruitmand. U kunt Ávaxtakarfan kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in IJslands. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ávaxtakarfan (2012)

Cast: Helga Braga Jónsdóttir, Ágústa Eva Erlendsdóttir, Atli Oskar Fjalarsson, Fannar Guðni Guðmundsson, Birgitta Haukdal, Magnús Jónsson, Matthías Matthíasson, Ólöf Jara Skagfjörð en Bára Lind Þórarinsdóttir.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sævar Guðmundsson.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Familie, Musical

2012

86 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

IJsland IJsland

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Studio Reykjavík.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Ávaxtakarfan

Geproduceerd door Þorvaldur Bjarni Þorvaldsson, Smári Hrólfsson en Einar Ólafur Speight.

FILM KIJKEN Ávaxtakarfan

Ávaxtakarfan streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ávaxtakarfan heeft een geschatte lengte van 86 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in IJslands in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ávaxtakarfan (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Ávaxtakarfan met originele screenplay in IJslands, geproduceerd in IJsland, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sævar Guðmundsson. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Ávaxtakarfan: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!