Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ATTONITAS (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Attonitas

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Attonitas

HD
Attonitas gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 12 stemmen
Slowaaks · 2012 ( SK ) · AL · Thriller · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Attonitas"?

Attonitas online kijken - Een groep jonge mensen besluit te kamperen voor de nacht in het spookachtige verlaten herenhuis in de buurt van een grotere stad in Slowakije. Elk van hen is uitgerust met een camera en licht en ze proberen het geheim te ontdekken. Maar de dingen lopen uit de hand. U kunt Attonitas kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Slowaaks. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Attonitas (2012)

Cast: Petra Blesáková, Peter Brajercík, Michal János, Gabriela Marcinková en Martin Zak.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jaroslav Mottl.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2012

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Slowakije Slowakije

Ads
SCREENWRITER Attonitas

Jaroslav Mottl.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Attonitas

Geproduceerd door Jaroslav Mottl.

FILM KIJKEN Attonitas

Attonitas streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Attonitas heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Slowaaks in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Attonitas (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Attonitas met originele screenplay in Slowaaks, geproduceerd in Slowakije, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jaroslav Mottl. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 12 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Attonitas: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!