Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ASFOURI (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Asfouri

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Asfouri

HD
Asfouri gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 45 stemmen
Arabisch · 2012 ( LB-AE ) · AL · Drama · 98 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Asfouri"?

Asfouri online kijken - De film gaat over het falen van (Abu Afif) grootvader van het kind (Karim) die eigenaar is van een ouderwets pand, met het einde van de burgeroorlog en het verstrijken van de dagen wordt Karim jong en immigranten met de timing van de wederopbouw van Beiroet, Karim vindt in dat project hoop op herstel verf en restauratie van de structuur geërfd Over zijn grootvader. Het botst met het rehabilitatieproject wanneer wordt ontdekt dat het gebouw eigendom is van een onroerend goed bedrijf om zijn plaats van de Dream Tower te vestigen. Het bedrijf slaagt erin een aantal verdiepingen te bezitten en het renovatieproject van het gebouw wordt voor de tweede keer stopgezet. In de tussentijd ontmoet Karim Maya, en ze ervaren een zwierig liefdesverhaal in combinatie met het probleem van het slopen of het restaureren en behouden van het gebouw. U kunt Asfouri kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Arabisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Asfouri (2012)

Cast: Yara Abou Haidar, Omar Chammaa, Wissam Fares, Fuad Hassan, Caroline Hatem, Georges Hayek, Leila Karami, Majdi Machmouchi, Chady Richa, Zalfa Seurat en Salimé Tohmé.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Fouad Alaywan.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

98 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Libanon Libanon, Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten

Ads
SCREENWRITER Asfouri

Fouad Alaywan.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Renato Berta en Philippe Van Leeuw.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Asfouri

Muziek gecomponeerd door Vatche Kalenderian.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Dubai Media and Entertainment Organisation in association with Dubai Film Market (Enjaaz) en Exit Film Production.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Asfouri

Geproduceerd door Rosy Abdou en Fouad Alaywan.

FILM KIJKEN Asfouri

Asfouri streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Asfouri heeft een geschatte lengte van 98 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Arabisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Asfouri (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Asfouri met originele screenplay in Arabisch, geproduceerd in Libanon en Verenigde Arabische Emiraten, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Fouad Alaywan. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 45 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Asfouri: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!