Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

AMERRIKA (2009) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2009

Amerrika

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.078

Amreeka

HD
Amerrika gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2874 stemmen
Engels · 2009 ( US-CA ) · +16 · Drama · 96 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Amerrika"?

Amerrika online kijken - Drama met in de hoofdrol een Palestijnse immigrant en haar tienerzoon in de kleine stad van Illinois. Leven Muna's passeert tussen de dagelijkse sleur checkpoints op de Westelijke Jordaanoever en de schaduw van een huwelijk fracasa.o, maar alles verandert als je een werkvergunning en verblijfsvergunning voor de Verenigde Staten. Wetende dat is de enige manier om een betere toekomst te krijgen, Muna en haar tienerzoon, Fadi, laat Palestina op zoek naar een nieuw leven in een klein stadje in Illinois. Muna's zus, haar man en hun drie dochters, nieuwkomers geïnstalleerd in uw huis. Er zal strijd in een nieuwe cultuur aan te passen zonder verlies van hun eigen, geconfronteerd met een omgeving die, na de invasie van Irak, kijk scheef op het hele Midden-Oosten. Terwijl zijn neef Fadi sympathieke rebellen en in de problemen op school, de ontembare Muna niet verloren hoop, en ondanks het feit dat een dubbel leven in de plaatselijke hamburgertent leiden, is optimistisch deze nieuwe fase, het onderwijs van uw kind een les om nooit te vergeten .. U kunt Amerrika kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Movie City, première in de bioscoop in 2009. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Amerrika (2009)

Cast: Nisreen Faour, Melkar Muallem, Hiam Abbass, Alia Shawkat, Yussuf Abu-Warda, Joseph Ziegler, Amer Hlehel, Selena Haddad, Jenna Kawar, Suheila Muallem, Brodie Sanderson, Andrew Sannie, Daniel Boiteau, Jeff Button, Miriam Smith en Glen Thompson.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Cherien Dabis.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2009

96 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, Canada Canada

Ads
SCREENWRITER Amerrika

Cherien Dabis.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Tobias Datum.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Amerrika

Muziek gecomponeerd door Kareem Roustom.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Rotana Film Production, First Generation Films, Buffalo Gal Pictures, Showtime Arabia, Eagle Vision Media Group, Levantine Entertainment, Manitoba Film & Music, Alcina Pictures, R.A. Abdoo & Co., Imagenation Abu Dhabi FZ, Violet Jabara Foundation, Cinergy.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Amerrika

Geproduceerd door Zain Al-Sabah, Cherien Dabis, Sami Said, Alicia Sams, Christina Piovesan, Paul Barkin, George Khleifi, Liz Jarvis en Greg Keever.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Europa Filmes, Memento Films, National Geographic International, IFA, E1 Films Canada, Sharmill Films, Maximum Films, Dogwoof Pictures, Cinemax, Twin Pics, National Geographic Entertainment, Virgil Films & Entertainment, Imagenation Abu Dhabi FZ, National Geographic, Cinéart en Sundance.

FILM KIJKEN Amerrika

Amerrika streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Amreeka heeft een geschatte lengte van 96 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Movie City op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Amerrika (2009)
Ads

Samengevat, de compleet film Amerrika met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US en Canada, en gepresenteerd in theaters in 2009, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Cherien Dabis. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2874 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Amreeka: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!