Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

AMOR CRÓNICO (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2012

Amor crónico

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 810

Amor crónico

HD
Amor crónico gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 20 stemmen
Spaans · 2012 ( US ) · AL · Komedie · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Amor crónico"?

Amor crónico online kijken - ? Te New York in Havana om te wonen, Cuba te wonen in New York en omschrijft zichzelf:? De tweemaal Grammy - genomineerde CuCu Diamonds. Wellicht om die reden deze talentvolle pinup Caribbean heeft zijn eigen land, Cuculand, dat is vrij gelijkaardig aan het eiland waar ze begonnen hun reizen over de hele wereld uitgevonden, en dat chronisch liefde voor de eerste nationale tour van een kunstenaar cubana- Amerikaan in een halve eeuw. Een jongen werd achtergelaten grootte evenement een conventionele documentaire, dus Perugorria besloten om de reis van de zanger en zijn bemanning te transformeren op een drukke weg movie kluchtige, flamboyante, gepassioneerd. Dus vignetten van het dagelijks leven op het eiland, recreaties van klassieke scènes van Cubaanse cinema, en zelfs de geschiedenis van de platonische liefde met een dwerg mix met een record zo heet als onvoorspelbaar shows, waar is het van een drummer Mexicaanse worstelaar masker tot een peloton soldaten en, natuurlijk, de zeer hoge hakken schoen is een symbool van CuCu andariega .. U kunt Amor crónico kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Amor crónico (2012)

Cast: Cucu Diamantes, Andrés Levin, Liosky Clavero, Adela Legrá, Nestor Jimenez, Enrique Molina, Jorge Perugorría, Laura De la Uz, Albertico Pujols, Luis Alberto García, Mario Limonta, Mirtha Ibarra, Juan Carlos Tabio, Carlos Acosta, Pepe Amad en Javier Barroso.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jorge Perugorría.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2012

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ernesto Granados.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Amor crónico

Muziek gecomponeerd door Andrés Levin.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Music Has No Enemies, Neo-Cuba Films en Santa Fe Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Amor crónico

Geproduceerd door Cliff Chenfeld, Ben Odell, Roberto Caridi, Jose Luis Martinez, Ana Torroja, Francisco Alvarez, Andrés Levin, Morgan Pollitt, David Sangalli, Sarah Green, Jose Luis de La Pena, Patrick de Bokay en Matias Levin.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door BOND360.

FILM KIJKEN Amor crónico

Amor crónico streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Amor crónico heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Amor crónico (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Amor crónico met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jorge Perugorría. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 20 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
La La Land2016EngelsLa La Land
3 Men Kiji no Onnatachi: Ai no Su2015Japanse3 Men Kiji no Onnatachi: Ai no Su
A Tale of Love and Darkness2015HebreeuwsA Tale of Love and Darkness
Accidental Love2015EngelsAccidental Love
Amor em Sampa2016PortugeesAmor em Sampa
Amor crónico: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!