Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

AMMAVIN KAIPESI (2012) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2012

Ammavin Kaipesi

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Ammavin Kaipesi

HD
Ammavin Kaipesi gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 25 stemmen
Tamil · 2012 ( IN ) · AL · Drama · 150 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ammavin Kaipesi"?

Ammavin Kaipesi online kijken - Annamalai (Shanthnoo) wordt gedwongen zijn huis te verlaten nadat hij door zijn eigen familie is beschuldigd van diefstal. Hij vindt een baan bij Chinnapulla, een geniale steengroeve-eigenaar die door zijn eigen werknemers wordt opgelicht. Terwijl hij bewijzen verzamelt van deze wandaden, staat zijn liefhebbende moeder op het punt haar huis te verliezen. Kunnen moeder en zoon weer bij elkaar komen?. U kunt Ammavin Kaipesi kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in tamil. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2012. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ammavin Kaipesi (2012)

Cast: Shanthnu Bhagyaraj, Iniya en Thangar Bachan.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Thangar Bachan.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2012

150 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Ammavin Kaipesi

Muziek gecomponeerd door Rohit Kulkarni.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Thankar Thiraikalam en Maxpro Entertainers.

FILM KIJKEN Ammavin Kaipesi

Ammavin Kaipesi streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ammavin Kaipesi heeft een geschatte lengte van 150 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in tamil in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ammavin Kaipesi (2012)
Ads

Samengevat, de compleet film Ammavin Kaipesi met originele screenplay in tamil, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2012, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Thangar Bachan. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 25 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Ammavin Kaipesi: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!